Wijn Training

Wijn is er niet om moeilijk te zijn, wijn is om van te genieten.
Wij geven Training en Coaching op niveau. Op naar “the next level”.

Mis deze belevenis niet. Stel zelf je groep samen. 

 

 

Je boekt bij Vino Positivo een cursus of sessie en selecteert de thema’s voor beginners of geëvolueerde wijnliefhebbers, in al haar facetten.

Ontdek onze Basics Wijn Training, de wijntraining waarin we je in 4 sessies wijn-mondig maken op een gestructureerde manier.

Of ga met vrienden & familie onmiddellijk voor de Deepdive Wijn training. Hier kies je zelf een invalshoek, een thema uit de eigen opgebouwde portfolio van Vino Positivo: per land, regio, druif, wijnstijl, classificatie, basisbegrippen, … 

De ingewikkelde classificaties, regio’s en wetgeving worden op een heldere duidelijke manier geduid.

Een bundeling van ruim 20 jaar ontdekken, domeinen bezoeken, analyseren en vooral genieten. Ready to share. Neem alvast een kijkje in onze Portfolio om een glimp op te vatten van hoe breed onze kennis is.

Unieke blik in de wijnwereld

Een cursus bij Vino Positivo biedt je uniek materiaal om jezelf, je (startende) wijnclub of andere doelgroep met rasse schreden vooruit te helpen, een stap voorwaarts in je enthousiasme voor de wijnwereld.

Onze trainingen, cursussen en sessies zetten je op de juiste weg om nadien zelf op ontdekking te gaan en je eigen wijnpersoonlijkheid te ontwikkelen.

Praktisch en theoretisch onderbouwd

We voorzien onze cursussen steeds van aangepast lesmateriaal. Je kan rekenen op een combinatie van presentatie teksten, slides en veel aandacht voor praktijk en ander didactisch materiaal.

De sessies worden steeds verrijkt door interactie, het degusteren en gedetailleerd bespreken van wijnen die passen in het thema.

Vraag ons om voorbeelden of laat ons bespreken hoe we voor u een passende opleiding kunnen samenstellen.

Eindelijk een duidelijk beeld gekregen van de verschillende classificaties van wijnen in Europa. Toch wel cruciaal om dit goed te begrijpen. Nu kan ik met kennis van zaken mijn wijnen selecteren en voluit genieten.

Marie

Wijn is er niet om moeilijk te zijn, maar om van te genieten!

Guy Monfort, wijnambassadeur

Mensen positief verbinden via wijn.

Deze magie is mijn drijfveer om me hierin te blijven verdiepen en het fenomeen wijnwereld toegankelijk te maken voor iedereen.
Geïnteresseerden laten aanhaken en participeren, daar doen we het voor.

Guy Monfort - Vino Positivo