Wijn Training

Wijn is er niet om moeilijk te zijn, wijn is om van te genieten.
Wij geven Training en Coaching op niveau. Op naar “the next level”.

Je boekt bij Vino Positivo een cursus of sessie en selecteert de thema’s voor beginners of geëvolueerde wijnliefhebbers, in al haar facetten.

De ingewikkelde classificaties, regio’s en wetgeving worden op een heldere duidelijke manier geduid.

Je kiest zelf een invalshoek, een thema uit de eigen opgebouwde portfolio van Vino Positivo: per land, regio, druif, wijnstijl, classificatie, basisbegrippen, …

Een bundeling van ruim 20 jaar ontdekken, domeinen bezoeken, analyseren en vooral genieten. Ready to share.

 

Unieke blik in de wijnwereld

Een cursus bij Vino Positivo biedt je uniek materiaal om jezelf, je (startende) wijnclub of andere doelgroep met rasse schreden vooruit te helpen, een stap voorwaarts in je enthousiasme voor de wijnwereld.

Onze trainingen, cursussen en sessies zetten je op de juiste weg om nadien zelf op ontdekking te gaan en je eigen wijnpersoonlijkheid te ontwikkelen.

Praktisch en theoretisch onderbouwd

We voorzien onze cursussen steeds van aangepast lesmateriaal. Je kan rekenen op een combinatie van presentatie teksten, slides en veel aandacht voor praktijk en ander didactisch materiaal.

De sessies worden steeds verrijkt door interactie, het degusteren en gedetailleerd bespreken van wijnen die passen in het thema.

Vraag ons om voorbeelden of laat ons bespreken hoe we voor u een passende opleiding kunnen samenstellen.

Eindelijk een duidelijk beeld gekregen van de verschillende classificaties van wijnen in Europa. Toch wel cruciaal om dit goed te begrijpen. Nu kan ik met kennis van zaken mijn wijnen selecteren en voluit genieten.

Marie

Wijn is er niet om moeilijk te zijn, maar om van te genieten!

Guy Monfort, wijnambassadeur

Wijn brengt mensen tot interactie op een positieve en gemoedelijke manier.

Deze magie is mijn drijfveer om me hierin te blijven verdiepen en het fenomeen wijnwereld toegankelijk te maken voor iedereen.
Geïnteresseerden laten aanhaken en participeren, daar doen we het voor.